menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Vlaardingen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Vlaardingen

Een kundige Mediator uit Vlaardingen helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Vlaardingen

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer de betrokken partijen er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Er zal namelijk bij een uitspraak van een rechter altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflict niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van beide partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. Hierin staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zijn de partijen op het punt aangekomen dat alle dieperliggende conflicten boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Vlaardingen onder andere inroepen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen met overheidsinstanties
653
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.696
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Vlaardingen

Heeft u een zakelijke mediator uit Vlaardingen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Vlaardingen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Vlaardingen.

mac
mac
img

Ik ben Sietse Westers, regiomanager in Vlaardingen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Vlaardingen.

Zoeken naar professionele bemiddelaars regio Vlaardingen?

Het is te adviseren een mediator te kiezen lid is van Professionals Vlaardingen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Vlaardingen. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij mediation komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. Zo kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u wilt samenwerken. De voordeligste? Of wellicht een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediators in Vlaardingen is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Vlaardingen te zeggen hebben!

img

Steef Donkervoort

Duidelijke afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Vlaardingen voor mij had geregeld. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk heel simpel was. Ik ben heel tevreden over de service die Professionals Vlaardingen levert.

img

Marlijn Steets

Direct een Mediator gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Vlaardingen. Ook buiten kantooruren stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Vlaardingen

Let's Talk

Bij Professionals Vlaardingen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier